Top
Four-Reasons]

FourReasons

We Love the Real You

De productlijnen van Four Reasons zijn compleet en voorzien op innovatieve wijze in de reiniging, conditioning en styling van het haar. Alle producten zijn speciaal ontworpen voor het Europese haartype en het gehele assortiment is ontwikkeld door de top van toonaangevende professionals in de haarindustrie. De producten bevatten alleen natuurlijke, verzorgende ingrediënten.

VIND DE HAARPRODUCTEN DIE BIJ JOU PASSEN

FourReasons

NATURE

De Nature lijn is 100% vegan en bestaat voor ruim 99% uit organische ingrediënten. De uitstraling van de producten is sereen en elegant.

Four Reasons

Color Mask

De Color Mask lijn is bedoelt voor het onderhouden van gekleurd haar. De hoog gepigmenteerde treatments en shampoos laten haar er weer uitzien als net gekleurd haar en maken het haar gezond en glanzend. Naast deze productlijnen, biedt Four Reasons ook een complete range aan technische producten, waaronder ook een 100% vegan kleurlijn.

FourReasons

Professional

De Professional lijn is een professionele productlijn welke uitsluitend verkocht wordt in kapsalons. De producten bestaan uit luxe, geavanceerde ingrediënten en hebben een mooie en strakke uitstraling.