Top

Gold Haircare

The World of Gold

GOLD Professional Haircare is een Scandinavisch ‘fashion house’ met de focus op haarverzorging en haarkleuring en biedt producten die uitsluitend bestaan uit pure en groene ingrediënten. Er wordt geen gebruik gemaakt van parabenen, ammonia, sulfaten, PPD en resorcinol en als lid van de ‘Cruelty Free Organization PETA’ is GOLD een merk waar je achter wilt staan.

GEEF JE HAAR GOLD

Gold Haircare

Geef je haar een touch of GOLD

GOLD is geboren uit de passie en de liefde voor het ambacht van de kapper. De producten zijn ontstaan na jarenlange ervaring in productontwikkeling en in samenwerking met toonaangevende scheikundigen en stylisten uit Scandinavië, die allemaal dezelfde visie hebben op futuristische haarproducten. Milieuvriendelijke producten die resultaat, kracht en houdbaarheid bieden om de steeds veranderende looks van vandaag te ondersteunen. De haarverzorgingslijn is ontstaan ​​uit onze persoonlijke filosofie: “Uitdagen en de toekomst creëren”. Geïnspireerd door de beste geuren uit de natuur en de texturen van voedsel. De producten zijn gemaakt van recyclebare en duurzame grondstoffen; pure, essentiële oliën, plantenextracten en natuurlijke antioxidanten.

Gold Haircare

The World of Gold

Transformeer je haar van ''gewoon'' naar buitengewoon!
Deze verjongende sulfaat- en parabeenvrije shampoo, met geëerde oliën en extracten van Porcelain Fower en Purple Orchid, versterkt de innerlijke kracht en maakt het haar vochtiger en geeft het haar een geweldige glans. Deze shampoo is tevens voorzien van UV-filter en is 100% vegan.

Gold Haircare

Wax

De fiberwax van GOLD is een unieke vezelwax op basis van microvezels met uitstekende grip en flexibiliteit. Perfect om je haar mee te (re)stijlen! Deze wax van GOLD geeft je haar een natuurlijke, mooie en glanzende stijl.