Top
Image Alt
  /  BLOG StarBrands   /  Global Green Beauty Awards 2020

GOLD Haircare vijfmaal winnaar!

Bij de Global Green Beauty Awards ligt de focus op de schoonheidsproducten van Green & Clean. De Global Green Beauty Awards laat zien welke producten er het beste zijn op het gebied van milieubewuste en schonere producten. Maar liefst 5x vielen de producten van Gold Haircare in de prijzen en daar zijn wij enorm trots op!

 Onze winnaars op een rij:

New Luxury Hair Masque – GOLD

De gouden winnaar in de categorie Best Luxury Masque. Het beste haarmasker tussen meer dan 300 merken! Met broccoli-extract, Marula-olie en koudgeperste Shea Butter. Absoluut het beste voor je haar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dream Shampoo – SILVER

De zilveren winnaar in de categorie Best Natural Shampoo. Puur, natuurlijk en vegan product met een luxury touch. Dit product reinigt en verzorgd het haar door de geweldige olien en extracten van porseleinbloemen en paarse orchidee. Het herstelt de vochtbalans van het haar en laat het haar prachtig glanzen. Dit product bevat UV bescherming. Like a Dream Come True!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vitamin Miracle – BRONZE 

De Gold Vitamin Miracle won brons in de categorie Best Ethical Product. Dit product herstelt op intelligente wijze het haaroppervlak precies waar dat nodig is, van wortel tot punt. Het zorgt voor dikkere haarvezels, zodat het haar er dikker uitziet en aanvoelt. Versterkt, voedt en biedt een zijdezacht gevoel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ten in One – BRONZE 

De bronzen winnaar in de categorie Best Argan Product. De 10 voordelen van Gold Ten in One op een rij:

  1. Herstelt en conditioneert het haar
  2. Zorgt voor glans, gladheid en maakt het haar zijdezacht
  3. Controleert pluis en statisch haar
  4. Kleurbescherming
  5. Voorkomt gespleten haarpunten
  6. Anti-klit
  7. Maakt het haar doorkam baar
  8. Zorgt voor een lange houdbaarheid
  9. Geen build-up
  10. Geeft body

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Come true conditioner – BRONZE 

De Gold Come True Conditioner is de brons Winnaar geworden in de categorie Best Natural Conditioner. Dit product is in combinatie met de Dream Shampoo een echte must-have in jouw haircare routine. De Come True conditioner verzorgt het haar door de geweldige oliën en extracten van porseleinbloemen en paarse orchidee. Het herstelt de vochtbalans van het haar en laat het haar prachtig glanzen. Ook dit product bevat UV bescherming!

 

Wij zijn blij en trots dat de producten van Gold Haircare de onderscheiding hebben gekregen, die zij zo verdienen! Groene, eerlijke en vegan haarproducten, die alleen díe ingrediënten bevatten die het haar écht nodig heeft.