Top

Oge Exclusive

Welkom bij Starbrands

Starbrands is de officiële en exclusieve distributeur van Ogé Exclusive in Nederland. Bij ons kan je al jouw favoriete haartools van Ogé Exclusive bestellen.
Oge Exclusive

Populaire producten

De Exclusieve 25mm K

84.99

Met de gouden Ogé E

224.99
Oge Exclusive

Beauties who love Oge

Oge Exclusive

As seen in

Oge Exclusive

Gold for your hair

Ogé Exclusive is wereldwijd actief als high-end beautymerk gespecialiseerd in het produceren van kwalitatief hoogwaardige hair tools. Het team van Ogé Exclusive streeft met haar producten naar perfectie en innovatie. Mede daardoor voldoen de kenmerkende slanke en hoogglans witte hair tools aan de beste kwaliteit zowel in gebruik als in ontwerp. In korte tijd zijn haar lightweight luxury hair tools uitgegroeid tot ware must haves binnen de beauty branche.

VIND JOUW HAARTOOL

Oge Exclusive

Laat jouw haar stralen

De producten van Oge Exclusive zijn vervaardigd uit de beste materialen en de nieuwste technologieën. Laat jouw haar stralen met de gouden haartools van Oge Exclusive.

Oge Exclusive

Krultang 32mm

De Exclusieve 32mm Krultang zorgt met haar opzetstuk van tourmalijn voor langdurige zijdezachte krullen. Deze krultang droogt het haar niet uit en het haar raakt niet beschadigd. De krultang is binnen enkele seconden op temperatuur en door het extra lange en draaibare snoer, bijzonder gebruiksvriendelijk.

Oge Exclusive

Toermalijn stijlborstel

De Exclusieve Toermalijn Stijlborstel is een revolutionaire haarborstel met toermalijn, die bij warmte negatieve ionen afgeeft. De negatieve ionen zorgen voor glad en glanzend haar. De borstel kenmerkt zich door haar lichte gewicht en ergonomisch design. De borstel is binnen enkele seconden op temperatuur en schakelt zichzelf automatisch uit wanneer deze niet meer gebruikt wordt.