Top
four-reasons-1

Olaplex

Care for your hair

De gepatenteerde actieve ingrediënten van Olaplex werken op moleculair niveau om beschadigde en gebroken bindingen in het haar te herstellen die worden veroorzaakt door chemische en thermische schade. Je kunt OLAPLEX gebruiken om beschadigd haar te herstellen, of je kunt het toevoegen aan een kleurbehandeling om schade te voorkomen.

No products were found!

VIND HET BESTE VOOR JE HAAR

Olaplex

Voor gezond en stralend haar

Je kunt OLAPLEX gebruiken om beschadigd haar te herstellen, of je kunt het toevoegen aan een kleurbehandeling om schade te voorkomen.

Olaplex

Bonding Oil No.7

De olie herstelt beschadigd en aangetast haar, beschermt én versterkt de haarstructuur, herstelt de textuur van het haar en verbetert de glans en beheersbaarheid van het haar. De olie is geschikt voor alle haartypes en is vrij van parabenen en sulfaten. Daarnaast is de Olaplex no. 7 cruelty free en vegan!

Olaplex

Hair Perfector No.3

We sommen graag voor je op wat de vele voordelen zijn van Olaplex no 3. De Hair perfector zorgt ervoor dat het haar na de Olaplex behandeling zijn kracht behoudt en dat je haarkleur langer mooi blijft. Daarnaast verbetert de hair perfector de structuur, integriteit, zachtheid en de glans van het haar tot de volgende behandeling in de salon.