Top
Image Alt
  /  Ruilen / Retourneren
Star Brands

Ruilen en/of retourneren van je producten

Heb je een bestelling gedaan via onze webshop en wil je jouw product(en) ruilen en/of retourneren? StarBrands streeft altijd naar de beste kwaliteit en de beste service. Wij bieden daarom ook de mogelijkheid om jouw ontvangen producten te ruilen en/of te retourneren. Bekijk hier onder de mogelijkheden.

Een ONGEBRUIKT product, besteld in de webshop van StarBrands, mag je binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Het product dient in originele verpakking te zitten en je dient een geldig aankoopbewijs te overleggen. Stuur altijd een ingevuld retourformulier mee. Wanneer dit niet het geval is, kunnen wij het product niet retour nemen. Verzendkosten van het retourneren van het product worden niet vergoed.

Een verkeerd geleverd product, besteld in de webshop van StarBrands, mag je retourneren in de originele verpakking samen met een geldig aankoopbewijs en een ingevuld retourformulier. Verzendkosten van het retourneren worden vergoed, mits ons het verzendbewijs/de bon wordt opgestuurd.

Wanneer je een artikel, besteld in de webshop van StarBrands, met een mogelijk defect hebt, kun je binnen de garantietermijn contact opnemen met onze klantenservice. Stuur hiervoor een e-mail met vermelding van je ordernummer naar info@starbrands.nl. De klantenservice zal beoordelen of het mogelijke defect valt onder de garantie. Mocht dit het geval zijn, zal het artikel worden nagekeken door StarBrands.

 

Wanneer na controle blijkt dat het artikel inderdaad defect is, zullen wij een nieuw artikel naar je sturen. Verzendkosten van het retourneren worden vergoed, mits ons de bon/verzendbewijs wordt opgestuurd. Wij geven geen geld terug!

 

Wanneer na controle blijkt dat het artikel niet defect is maar bijvoorbeeld verkeerd gebruikt, of wanneer het defect niet valt onder de garantie (zie hiervoor de Algemene Voorwaarden) worden de verzendkosten niet vergoed en dienen ook de kosten voor het terugzenden zelf bekostigd te worden.

  1. Op de tools van Ogé Exclusive zit 1 jaar garantie. Lees hiervoor de Algemene Voorwaarden.
  2. Gebruikte producten die zonder geldige reden worden geretourneerd, nemen wij niet in behandeling.
  3. Producten die zonder ingevuld retourformulier worden geretourneerd, nemen wij niet in behandeling.
  4. De verwerkingstijd van een retour is maximaal 2 weken.
StarBrands

Retourformulier

Download hier het retourformulier voor jouw retourzending.