Top
sanasella-kapperstoelen

Sanasella

Functioneel & Elegant

Iedere kapper krijgt vroeg of laat te maken met nek- schouder- en rugklachten vanwege een verkeerde werkhouding. Sanasella biedt de oplossing: een stoel die geschikt is voor alle werkhoudingen.

GESCHIKT VOOR VERSCHILLENDE WERKHOUDINGEN

Wil jij deze stoel 2 weken gratis in je salon testen?

Sanasella

Functioneel & Elegant

De stoelen van Sanasella zijn niet alleen functioneel. Ze zijn glad, comfortabel, elegant en passen in iedere salon. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en worden vervaardigd in kwalitatief hoogstaand materiaal. Iedere kapper krijgt vroeg of laat te maken met nek- schouder- en rugklachten vanwege een verkeerde werkhouding. Sanasella biedt de oplossing: een stoel die geschikt is voor alle werkhoudingen.

Sanasella

Voor iedere kapper

Geschikt voor verschillende werkhoudingen
Het bereik van de stoel is 30 centimeter, waardoor de stoel enorm flexibel is. Dat maakt de stoel geschikt voor verschillende werkhoudingen. De stoel kan zakken tot een laagte van 32,5 centimeter vanaf de grond. Een ideale hoogte bij het zetten van highlights en het föhnen van het haar. De hoogste stand is 30 centimeter hoger, dus 62,5 centimeter vanaf de grond. Kappers hoeven met de stoelen van Sanasella nooit meer boven hun macht te werken. De stoel is 360 graden te draaien en volledig oplaadbaar, waardoor er geen snoeren aan de stoel bevestigd zijn. De stoel heeft een rond design en is bevestigd op een platte en open basisplaat, waardoor de kapper zonder enige belemmering dicht bij de klant kan werken. Verder heeft de stoel een open zitvlak, waardoor er geen haren op de rug van de klant achterblijven. Ook voorkomt dit design dat haren zich in de naden van de stoel opstapelen. Hierdoor is de stoel eenvoudig te reinigen. De hoek van de rugleuning is speciaal ontworpen om lang haar te knippen en voorkomt dat de kapper hierbij in een voorovergebogen houding moet knippen.

Sanasella

Comfortabel & passend

De stoelen van Sanasella zijn niet alleen functioneel. Ze zijn glad, comfortabel, elegant en passen in iedere salon. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en worden vervaardigd in kwalitatief hoogstaand materiaal.