Top
Gold-Haircare

Scottish

Beard & Hair

SCOTTISH Hair & Beard is een professioneel merk die in alle behoeften voorziet. Van baardverzorging tot gezond haar, elk product is speciaal ontwikkeld om een maximale creatieve expressie te geven aan de stijl van mannen. Traditie, kwaliteit, onderzoek, innovatie en stijl zijn de hoekstenen van de producten, die 100% Made in Italy zijn. Scottish Hair & Beard biedt professionals alle tools die ze nodig hebben om het beroep van barbier naar een hoger niveau te tillen.

ALLES VOOR JE BAARD EN HAAR

Scottish

Italiaanse klasse voor baard en haar

SCOTTISH Hair & Beard is 100% Made in Italy zijn. De productlijn biedt alles wat een barbier nodig heeft om zijn professie naar een hoger niveau te tillen.

Scottish

Water Wax

WATER WAX
Definieert en scheidt plukjes voor een stevig houvast, is niet vet en verzwaart het haar niet. Creëert een glanzend, nat effect en de perfecte warrige look. Voor haar met hoge kwaliteit dat bestand is tegen de stress van het dagelijks leven.
Actieve ingrediënten: bosbessenolie met hydraterende, verzachtende en antioxiderende eigenschappen; jojoba-olie met herstellende, verzachtende en beschermende eigenschappen.

Scottish

Shaving Cream

SHAVING CREAM
Deze scheercrème is snel en gemakkelijk te gebruiken en heeft een aangename geur. Het scheermes glijdt soepel over de huid, zelfs als baardharen dik en grof zijn.
Actieve ingrediënten: bosbessenolie met hydraterende, verzachtende en antioxiderende eigenschappen; arganolie waarvan de synergetische werking huidveroudering tegengaat en de vorming van vrije radicalen bestrijdt; ureum met hydraterende en verzachtende eigenschappen voor de huid.